| Autor |
RE: Szkółka |
Piomar
Użytkownik
Data rejestracji: 08.02.10 |
| Dodane dnia 08/02/2010 11:46:48 |
|
|
Ten gościu od młodzierzy to jakaś parówa. Jak się przesyła do niego formularz na testy, to ten typ nie odp.
Na szczęście FC Nurnberg to normalna drużyna i odpisała, i 4 kwietnia testy |
|
|
| Autor |
stoper07
Użytkownik
Data rejestracji: 28.11.08 |
| Dodane dnia 08/02/2010 20:29:28 |
|
|
|
Piomar mój chłopak będzie miał w tym roku 9 lat gra w piłkę w Niemczech i na koniec czerwca przyjeżdz 3 trenerów na konsultację właśnie z FC Nurnberg 3 dni treningu pod okiem specjalistów od dzieciaków!!! i temat nam rodzicom jest znany już od jakiegoś czasu pełen profesjonalizm. Bundes to Bundes a nie wiocha! |
|
|
| Autor |
Piomar
Użytkownik
| Dodane dnia 10/02/2010 11:12:14 |
|
|
|
Aha. A FC Energie ma coś typu NLZ? Czy są tam dobre waruny bo nie wiem czemu ale cały czas mnie tam ciągnie. |
|
|
| Autor |
Piomar
Użytkownik
| Dodane dnia 10/02/2010 11:36:01 |
|
|
|
A i jeszcze jedno stoper7: myślisz że jeśli nie umiem niemieckiego podziękują mi, czy zależy od gry, a nie od znajomości języku? |
|
|
| Autor |
stoper07
Użytkownik
Data rejestracji: 28.11.08 |
| Dodane dnia 10/02/2010 20:10:43 |
|
|
Piomar nie wiem czy wiesz ale w Niemczech szkolenie młodzieży i całe zaplecze jest naprawdę wysokie w każdej wiosce praktycznie są drużyny ,boiska marzenia po prostu kasa jest na to, w Cottbus też jest ok. na przykładzie mojego syna łepki ledwo odrośli od ziemi a grają w porządnym ze sponsorem na klacie sprzęcie na porządnych placach normalna liga ,treningi w zimie w Hali (a nie sali gimnastycznej ) ostatnio grali mecz ligowy przy sztucznym świetle itd......nie ma co porównywać między Polską niebo a ziemia ( u nas to tylko coś tam przy klubach w większych miastach) Jeżeli czujesz się na siłach to taki klub jak w Cottbus to idealny na zaczęcie przygody. Co do języka to nie masz co się martwić ,grasz z głową i nogami a nie językiem . Ale jeżeli pierwszy raz jedziesz dobrze by było wziąść kogoś kto szprecha, bo sam wiesz ani be ani me ani kukuryku to będziesz się żle czuł a tak coś ktoś ci przetłumaczy, Kobylański w Cottbus powinien to zrobić rozmawia w dwóch językach ale wiesz jak jest, różnie to bywa.Co do samego treningu to ci do niczego język nie jest potrzebny,jak będzie okey i będzie im zależało to dadzą radę .POWODZENIA gdzie byś nie był na tych testach.  |
|
|
| Autor |
Piomar
Użytkownik
| Dodane dnia 11/02/2010 18:55:41 |
|
|
Aha. Nie dziękuje żeby nie zapeszyć . Jednak jakoś przypadła mi do gustu ta FC Nurnberga, bo jak do FCE pisałem to nie odpisali, nawet jak ten formularz wysyłałem też nie odpisali.
|
|
|